DESPRE EXTREME FLIGHT CASE ROMANIA

Povestea noastra incepe pe 3 August 2012, cu o ruleta, un pendular si multa pasiune. Timpul a trecut, am crescut intr-un an cat altii in zece, asa cum frumos spune si povestea, am gresit si am invatat din greseli si am ajuns ca acum sa lucram in proportie de 70% automatizat. Dar chiar daca folosim din ce in ce mai putin ruleta si pendularul, un lucru nu s-a schimbat deloc in tot acest timp: pasiunea.

Ne mandrim ca suntem unul dintre cei mai importanți producători de Flight Case-uri din Romania, alegerea implicita pentru cele mai importante companii din showbiz-ul romanesc. Motto-ul eXtreme Flight Case Romania este „THE FAIR FLIGHT CASE COMPANY” deoarece livram flight case-uri de calitate la preturi corecte. Flight case-urile sunt construite si proiectate de ingineri cu experienta in domeniul echipamentelor tehnice destinate productiei de spectacole, folosind doar materiale si componente de calitate.

Procesul de fabricatie este automatizat si asistat de utilaje CNC, oferind un flux tehnologic precis, rapid si de mare calitate.

Cu ajutorul automatizarilor, software-ului personalizat si experientei noastre de peste 20 de ani in productia de evenimente, iti putem oferi solutii ingenioase pentru a proteja obiectele sau echipamentele tale. Toate componentele folosite sunt fabricate in Europa si sunt de cea mai buna calitate, de la nituri pana la componentele metalice si lemnul folosit. Nu facem niciun compromis de la calitate pentru un pret mai bun, ne mandrim cu cel mai inalt nivel de calitate posibil. Designerii nostri calificati si constructorii testeaza si inspecteaza fiecare flight case pentru a asigura cea mai buna calitate posibila.

eXtreme Flight Case Romania iti ofera cele mai bune solutii pentru protectia echipamentelor, chiar si in conditii extreme. Calitatea produselor este cartea noastra de vizita.

MISIUNE SI VIZIUNE

Misiunea noastra este sa promovam solutii inovatoare si sa investim permanent in perfectionarea produselor, toate acestea reflectandu-se in calitatea serviciilor prestate. Punem pe primul loc satisfactia ta, iti ascultam dorintele si iti oferim cele mai potrivite solutii, in conditii de maxima seriozitate si responsabilitate. Noi iti oferim linistea pe care o ai atunci cand stii ca echipamentele tale sunt protejate, la un pret cat mai mic, fara sa facem rabat de la calitate.

Viziunea noastra este sa fim intotdeauna prima ta optiune, inventand permanent solutii mai inteligente si folosind materiale mai bune cu un impact cat mai mic asupra mediului inconjurator.

PROMISIUNILE NOASTRE

Cel Mai Bun Pret

Pentru aceeasi calitate. Garantat. Insa nu compromitem niciodata calitatea pentru un pret mai bun.

Calitate

Designerii si constructorii nostri testeaza si inspecteaza fiecare flight case pentru a asigura cea mai buna calitate.

La Timp

Intotdeauna. Chiar daca trebuie sa stam peste program.

Prietenosi si Implicati

Suntem alaturi de tine de la primul pas cu sugestii si recomandari.

Flight Case - Extreme Case

SUNTEM LA UN CLICK DISTANTA

CONTACTEAZA-NE