Flight Case MotoareSuntem cel mai mare producator de flight case motoare din Romania, exportand mai mult de 70% din productie in tarile din UE. Flight case-urile noastre sunt construite si proiectate de ingineri cu experienta in domeniul echipamentelor tehnice destinate productiei de spectacole, folosind doar materiale si componente de calitate de la Adam Hall si Penn Elcom. Procesul de fabricatie este automatizat si asistat de utilaje CNC, oferind un flux tehnologic precis, rapid si de mare calitate. Iti putem oferi cele mai bune solutii pentru protectia palanelor electrice, chiar si in conditii eXtreme.

Calitatea produselor este cartea noastra de vizita. Preturile noastre, comparate cu aceeasi calitate, sunt aproape de neegalat.

Toate flight case-urile pentru motoare sunt construite din placaj tego de mesteacan cu invelis protector hexa pentru o rezistenta mai buna la zgarieturi. Mai multe culori sunt disponibile la cerere.
Separatorii sunt construiti din placaj tego de mesteacan de 15 sau 18 mm grosime si folosim doar componente heavy duty mari de la cei mai respectati producatori din Europa. Folosite cum trebuie, aceste flight case-uri vor rezista o viata si te asiguram de acest lucru cu o garantie de 5 ani!

Flight case-urile pot fi personalizate prin gravura sau serigrafie si pot fi modificate sau reproiectate conform cerintelor tale.

Lista de mai jos nu este una completa, asa ca daca nu gasesti flight case-ul dorit aici te rugam sa ne trimiti un mesaj si revenim rapid cu o oferta personalizata pentru tine.

SPECIFICATII Flight Case Motoare:

– Placaj tego mesteacan „Baltic Birch Plywood” 10 mm, optional cu model hexa

– Profile de aluminium de 30×30 mm

– Colturi din otel galvanizat heavy duty

– Manere din otel galvanizat, ingropate

– Incuietori tip fluture, heavy duty, din otel galvanizat, ingropate, cu tragere automata

– Balamale heavy duty din otel galvanizat, ingropate, cu oprire la 90 de grade

– Farfurii de roti din otel galvanizat, pentru stivuire

– Roti albastre heavy duty (pana la 450kg) de 100 mm (2 cu frana, 2 fara)

– Optional, logo personalizat prin gravura sau serigrafie

– Optional, orice culoare RAL